Belföld

Gyurcsány: A magyarkodó magyar kormány a magyarok megölésében fog így résztvenni

Amikor már az űrből is látszik az Amazonas-medencében rengeteg helyen egyszerre pusztító tűz, akkor a politikusok sem maradhatnak csendben. A francia elnök egyenesen és érthetően nemzetközi válsághelyzetről beszélt az emberek okozta tűzvész kapcsán. Magyarországon viszont Orbán Viktor nem szólalt még meg az ügyben, és ami még érdekesebb, a zöld LMP sem írt semmit a helyzetről Facebookon az elmúlt napokban. Bezzeg Gyurcsány Ferenc:

Nyilván nagyon fontos, hogy a kormánypárt aktuális hülyéje mit mondott tegnap vagy, hogy egy kisvárosban még nem állt össze az ellenzéki együttműködés. Eközben meg az Amazonas esőerdeje lassan leég, mi meg előbb-utóbb megfulladunk. Ez nyilván nem fontos a magyar kormánynak, mert úgy véli, hogy ha erről beszél, esetleg politikai konfliktust vállal a minősíthetetlen brazil elnökkel és az nem hoz szavazót

– írta a volt miniszterelnök, majd dramatikusan fejezte be posztját ekképp: „Én az ötvennyolc évemmel már el fogok éldegélni. De mi lesz a mostani húsz évesekkel és az ő unokáikkal?  A magyarkodó magyar kormány a magyarok megölésében fog így résztvenni. Hazafias alapon. Pár százalék szavazatért.
Micsoda istentelen banda ez, hogy nem látnak holnapnál tovább?!”

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik