Sport

Pokoli heteken van túl a lábát vesztett győri kosaras

gyori-buszbaleset(1)(1)(960x640).jpg (uni győr, baleset)
gyori-buszbaleset(1)(1)(960x640).jpg (uni győr, baleset)

Natasa Kovacsevicsnek, a győri kosárlabdacsapat szerb játékosának a szeptember 7-i buszbalesetet követően amputálni kellett a bal bokáját. Elmondása szerint már túltette magát azon, hogy többé nem sportolhat.

A mindössze 19 esztendős kosaras jelenleg egy belgrádi kórházban utókezeléseken vesz részt. Mint köztudott, a győri alakulat Sopronba tartott egy edzőmérkőzésre, amikor egy személyautó áttért a sávjukba és bekövetkezett a két emberéletet követelő tragédia.

A sérült Kovacsevics és csapattársa, Milica Icanovics kimászott a felborult járműből, ám előbbi ekkor még nem érzett semmiféle fájdalmat. Mihelyst a lábára pillantott, rögtön elájult a látványtól – adta hírül a borsonline.hu.

Szomorú véget ért Kovacsevics karrierje
Fotó: MTI

„Pokoli volt, hiszen egyszerűen eltűnt a bal lábfejem” – nyilatkozott a kosaras a szerb Blicnek, majd hozzátette, hogy hiányzik neki Magyarország, ugyanakkor már elfogadta, hogy nem léphet pályára többet.

Humorát ezzel szemben nem vesztette a fiatal sportoló, hisz az őt naponta látogató barátjának, Emir Bekrics gátfutónak némi fekete humorral elmondta: így legalább biztos, hogy soha nem kel fel többé bal lábbal.

Kovacsevics a napokban szorgosan tanul vizsgáira, hisz a szerb testnevelési főiskola hallgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik