Belföld

Áldozata holtteste fölött tartott kerti partikat a szegedi gyilkos

Szerdán számoltunk be arról, hogy egy 44 éves nő megfojtotta a barátnőjét, majd élettársa segítségével elásta az áldozat kertjében. Ezt követően a két tettes beköltözött a házba és csaknem egy évig éltek az ingatlanban.

A Bors most új részleteket közölt a gyilkosságról. Ezek szerint az áldozatot, B. Ildikót két éve kereste a családja, 2017 májusában veszett nyoma. A családja elmondása szerint egyik pillanatról a másikra megszakított minden kapcsolatot. Lánya a szegedi V. Anitára, B. Ildikó szerelmére gyanakodott, akibe Ildikó teljesen belehabarodott, de egy ismerős szerint V. Anitának csak az áldozat pénze kellett.

V. Anita Szegeden egy bárt üzemeltetett, amely azzal hirdette magát, hogy befogadó légkört nyújt az LMBT-közösség (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek) számára. Az ismerősök szerint a bár jól ment, V. Anita és élettársa, F. Győző rendszeresen járt külföldre, B. Ildikó egykori házának kertjében pedig rendszeresen tartottak grillpartikat, ott, ahol elásták a holttestet.

V. Anitát emberöléssel, F. Győzőt bűnpártolással vádolják.

Kiemelt kép: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik