Belföld

Blikk: Andy Vajnára vasárnap reggel a villa gondnoka talált rá

Ahogy vasárnap megírtuk, életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna. A Blikk információi szerint Vajnára vasárnap reggel az ágya mellett összeesve találtak rá.

A lap azt írja, felesége, Vajna Tímea rögtön repülőre ült, hogy hazautazzon Budapestre. A Blikk szerint Andy Vajna szombat este még a barátaival vacsorázott, ekkor még semmilyen előjelét nem lehetett látni a bekövetkező tragédiának.

Stallone: Ez egy nagyon szomorú nap
Üzent Andy Vajnának.

A Blikk úgy tudja, hogy miután Vajna szokásával ellentétben nem ment le reggelizni vasárnap reggel, a gondnok felment a hálószobájába. Vajna az ágy előtti szőnyegen feküdt. A lap szerint próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Hámori Eszter publicista, Vajna régi barátja a lapnak azt mondta:

Még nem tértem magamhoz. Péntek este voltam fent nála, és jót beszélgettünk. Fáradtnak tűnt, és annak is érezte magát, nem tudta, miért. A frontra fogtuk a dolgot. Sok mindent átbeszéltünk. Kedélyesen mutogatta felesége legújabb instagramos fényképeit, és áradozott, hogy többször is megnézte a Freddie Mercury életéről szóló mozifilmet. Aggodalmaskodva rákérdeztem, mi a helyzet az egészségével, mert egy közös baráttól rossz híreket hallottam.

Andy Vajna kalandos életéről szóló portrénkat itt olvashatják.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik