Mobil

Képeken az első triplakamerás mobil

Az eddigi pletykák alapján a Huawei P-szériás idei csúcsmobilja a P20 nevet kaphatja, és két megszokott variánst, Lite és Plus kiadást is kapunk belőle az alapmodellen túl. Erre már nem is kell sokat várni, mivel a gyártó maga jelentette be, hogy a hivatalos leleplezés dátuma március 27. lesz.

Az egybevágó információk szerint egy lényeges dolog fogja megkülönböztetni a P20-at a konkurens eszközöktől: hátlapi kamerarendszere, ami kettő helyett három kamerából állhat,

amit a SlashLeaksen nemrég közzétett renderképek és védőtokok tervei is megerősítenek.

A Huawei P20 Plus változatától alapjában véve azt várhatjuk, amit a mai vékony kávás, nagy kijelzővel felszerelt csúcsmobiloknál megszokott, ám a hátlapon vertikálisan elhelyezett három kamera látható, melyek együtt 40 megapixeles felvételek készítésére lesznek képesek, 5x-ös hibrid zoommal. Az előlapi szelfikamera pedig 24 megapixeles lehet.

Forrás: SlashLeaks

A készülék oldalára három gomb kerülhet, a hangerő szabályozására és a készülék lezárására, felülre pedig a hagyományos 3,5 millis fülhallgató jack. Az ujjlenyomat-olvasó vélhetően az előlapon kap helyet.

Meglepő nevet kaphat a kínaiak következő csodamobilja
A következő P-szériás Huawei telefon nem azt a nevet kaphatja, amit a logika diktál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik