Foci

Coutinho rekordösszegért lesz a Barcelona játékosa

Noha a Liverpool világosan megmondta nyáron az FC Barcelona érdeklődésére, hogy legjobb játékosa, Philippe Coutinho nem eladó, mégis a katalánoké lesz a brazil középpályás. A 25 éves labdarúgó ugyanis maga jelezte klubjának, hogy a spanyoloknál akarja folytatni a pályafutását.

A spanyol sajtó 120 milliós vételárról írt, azonban a Liverpoollal szorosan együttműködő Melissa Reddy beszámolója szerint brit rekordot jelentő 160 millió eurót fizet a Barca. Szintén az újságírótól tudjuk, hogy vasárnap várható hivatalos bejelentés, valamint a középpályás már úton van, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A Sport című spanyol napilap szerint Coutinho öt évre szóló szerződést ír majd alá. A Liverpool 2013-ban kilencmillió euróért vette meg a brazilt az Internazionalétól, vagyis pénzügyi szempontból jókora hasznot hozott a játékos.

Frissítés: Idők közben bejelentette a Barcelona a játékos érkezését. A szerződése csakugyan öt és fél évre szól, de nem derül ki, mennyiért igazolták a katalánok, csak az, hogy 400 millió a kivásárlási ára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik