Sport

A legnagyobb riválishoz igazol a Veszprém kapusa

A handball-planet.com szaklap azt írja, hogy Mirko Alilovic a nyáron a Telekom Veszprém kézilabdacsapatától a MOL-Pick Szegedhez igazolhat, miután lejár a szerződése. José Manuel Sierra helyére érkezhet, a 39 éves hálóőrnek is véget ér a kontraktusa az idány végén. Alilovic honfitársa, Marin Sego marad a szegedieknél a hírek szerint.

Frissítünk!

Nem sokkal a cikkünk megjelenése után a Mol-Pick Szeged hivatalos honlapján jelentette be, hogy Alilovic hároméves szerződést írt alá.

„Sikeres tárgyalássorozaton vagyunk túl, örömmel jelentem be a szegedi szurkolóknak, hogy a jövő nyártól hároméves szerződést kötöttünk Mirko Aliloviccsal. A horvát kapus nagy erőssége lehet a csapatunknak, számára szimpatikus volt az a terv, amelyet felvázoltunk, így örömmel írta alá szerződését” – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-PICK Szeged igazgatója.

Azt már korábban írtuk, és a veszprémiek szerdán erősítették meg hivatalosan, hogy Sterbik Árpád lesz, aki átveszi Alilovic helyét a magyar bajnoknál. A magyar válogatott Mikler Roland marad a bakonyiaknál.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik