Szórakozás

Mariah Carey nem tudta, hogy lövöldözés van Las Vegas-i otthona közelében

Mariah Carey a brit ITV csatorna reggeli műsorában adott előre megszervezett interjút, ahol eredetileg közeledő karácsonyi koncertjeiről mesélt volna. A beszélgetés azonban félbeszakadt, mivel a stúdióba megérkeztek a Las Vegas-i lövöldözésről szóló első hírek.

Több mint 50 halottja van a Las Vegas-i lövöldözésnek
A sebesültek száma is 400 fölött van, az elkövető egy 64 éves férfi lehetett.

Több mint 50 embert meghalt és közel 200 ember megsebesült abban a lövöldözésben, amely magyar idő szerint október 2-án hajnalban történt Las Vegasban. Az elkövető a 64 éves nevadai Stephen Paddock, aki a Mandala Bay kaszinó mellett megrendezett zenei fesztivál közönségére adta le lövéseit.

Las Vegas-i lövöldözés: mit lehet tudni az elkövetőről?
A 64 éves Stephen Paddock hotelszobájában egész fegyverarzenált találtak. Fotó is van a férfiról.

A 47 éves énekesnő Las Vages-i háza ennek  a kaszinónak a közelében található, így a műsorvezetők arra következtettek, hogy Carey talán halott valamit a tragédiáról. Az énekesnek viszont fogalma sem volt róla, hogy mi történik a házától nem messze. Az énekesnőnek sikerült viszonylag gyorsan reagálnia a történtekre. Többször elmondta, hogy imádkozik az áldozatokért.

Imádkozom az áldozatokért és remélem, hogy amilyen gyorsan csak lehet vége lesz ezeknek a dolgoknak.

Careyt azonban gyors reakciója ellenére is támadják interneten. A legtöbben azt sérelmezik, hogy az énekes a hírt követően is úgy feküdt kanapéján, mintha egy kamerának pózolt volna.

A Jó Reggelt Britanniában élőben beszélgetnek a Las Vegas-i lövöldözésről és Mariah Carey úgy fekszik a kanapéján, mintha egy fotózáson lenne. Ez a nő amúgy igazi?!

– olvasható az egyik Twitter felhasználó bejegyzésében.

(Kiemelt kép: Noam Galai/GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik