Light

Hevesi Tamásnak a dzsungelből drukkol a felesége

A Sztárban sztár ma esti döntőjét nem nézheti élőben az énekes párja, Kriszta ugyanis már Afrikában erősíti a celebek csapatát.

Hevesi Tamás ma este a másik négy döntőssel megmérkőzik a TV2 show-műsorának fináléjában; felesége, a szexuálpszichológus Hevesi Kriszta pedig már a Kruger Nemzeti Parkban tartózkodik, holnaptól pedig élőben követhetjük kalandjait a dzsungeltáborban. A híres páros nem szeretné, ha munkásságuk hatással lenne a privát életükre.

“Nem akarjuk, hogy összefésüljék a szakmai karrierünket. Legyen elég annyi, hogy büszkék vagyunk egymásra, keményen dolgozunk, szeretetben élünk, boldogok vagyunk” – mondta el a Borsnak az énekes, aki azt is elárulta, a Sztárban sztár minden előadásába alaposan beleásta magát.

“Nagyon mélyen benne vagyok a produkciókban, meg­ismerek életpályákat, mindegyikük életének utánajártam, Andrea Bocellinél például fontos volt az a kettősség, hogy 12 éves koráig látó emberként élt, egyik napról a másikra vakult meg, és már így lett világhírű” – mondta el Tamás, aki Tóth Verával, Pál Dénessel, Kökény Attilával és Vastag Tomival küzd ma este a nézők kegyeiért.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik