Szórakozás

Ronda, az ízét pedig elképzelni sem tudjuk, itt az új grillőrület, a MALACANÁSZ

Őrületesen népszerű lett a Pinteresten egy bizarr grillétel, a Swineapple. A név az angol swine (sertés), illetve pineapple (ananász) szavak összetétele, mi úgy fordítottuk „Malacanász”. Az étel épp az, amit a neve sugall: egy ananász meghámozva, disznóhússal töltve, szalonnába göngyölve, majd kisütve.

Fotó: Gusface Grillah

Azt nem tudni, kinek a fejéből pattant ki az eredeti recept, de a közösségi médiában egy John Bush nevű texasi férfi fotóin bukkant fel először 2015 áprilisában. Most a „szabad-e a pizzára ananász tenni?”-vita újabb fellángolásának köszönhetően terjedt el.

Mi nem tudjuk eldönteni, hogy meg mernénk-e kóstolni, de ha önök kipróbálnák, itt egy videó a malacanász elkészítésének menetéről. Angolul van, de a képekből a nyelvet nem beszélők számára is lejön a lényeg. A fontos információ annyi, hogy az ételt legalább két órán át kell sütni, 160 fokon, s közben időnkén ananászlével locsolgatni a felületét.

(via: Huffington Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik