Közélet

Brutálisan kivégezték mert nem volt valódi sátánista

Surrender of Divinity (metál, sátánista, thaiföld)
Surrender of Divinity (metál, sátánista, thaiföld)

Saját otthonában, egy rajongója mészárolta le a metál zenekar frontemberét.

Brutálisan, egy 30 centiméteres késsel, legalább 30 szúrással végzett egy sátánista hívő a Surrender of Divinity nevű, thaiföldi black metal zenekar 36 éves frontemberével, Samong Traisattha- val. A tettes,a gyilkosság után a Facebook-on azt írta, azért ölte meg az énekest, mert az „játszotta a sátánistát, pedig a leghalványabb fogalma sem volt a vallásról, és magáról a Sátánról” – írja a Bangkok Post.

Jaruvan Surapol, az énekes 34 éves felesége a rendőrségnek elmondta, hogy egy férfi, akit csak úgy ismert, mint a férje zenekarának egyik közeli rajongóját, január 9-én este kopogtatott be hozzájuk néhány zenekaros pólóért és, hogy igyon egy-két italt Samonggal. A nő magára hagyta a két férfit, lefektette a gyermekét, és egy óra elteltével tért vissza, hogy megnézze a férjét. Az éneket a földön feküdt, körülötte mindent vér borított, látogatója Prakarn Harnphanbusakorn pedig eltűnt.

A rendőrség az első vizsgálatok után úgy gondolta, hogy Prakarn összeveszett valamin Samonggal italozás közben és ez vezetett a brutális gyilkossághoz. Később egy Maleficent Meditation (gonosz elmélkedés) néven bejegyzett Facebook felhasználó, elkezdte megosztani a gyilkosságról szóló híreket. Posztjaiban leírja, hogy ő a frontember gyilkosa, és azért végzett az énekessel, mert nem volt valódi sátánista.

„Kívánom a halált, már 25 éves korom óta. Tudom, hogy hamarosan meg is fogok halni, de magammal akarom rántani azokat, akik lejáratják a sátánizmust. De visszatartottam magam, nem öltem meg a nőt, és a gyereket. Szerintem még a buddhisták, a keresztények, vagy a muszlimok is jobbak azoknál, akik sátánistának hívják magukat, de semmit sem tudnak az egészről” – írta. Később részletezte, hogyan szurkálta halálra áldozatát, aki egy darabig kegyelemért könyörgött. Végül azt írta, hogy reméli, hamarosan meghal, és a túlvilágon a Sátán karjaiban ébred.

A rendőrök hamar kiderítették, hogy az azóta törölt Facebook profil Prakarn Harnphanbusakorné: a férfit letartóztatták.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik