Foci

Egy dolog már biztos Kleinheisler László ügyében

Mint ismert, a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc egyik hőse, Kleinheisler László kegyvesztetté vált a Videotonnál. A székesfehérvári labdarúgócsapat az NB III-as kerethez száműzte, ám a vörös üstökű játékos ott sem jut szóhoz.

Természetes, hogy az Oslóban lőtt gólja után nagyobb figyelmet kap ez a méltánytalan szituáció, így a Vidi is jobbnak látta, ha a héten közleményben tisztázza a helyzetet. Bár nagyon nem mondtak semmit. Max annyit, hogy, ha lesz bármi érdemi történés Kleinheisler kapcsán, akkor majd tájékoztatják a közvéleményt.

Nagy Mihály, a játékos ügynöke a Nemzeti Sport Online-nak már bővebben nyilatkozott. Mint mondta, jó hangulatú megbeszélést folytatott a székesfehérvári vezetőkkel. A Vidi felajánlotta, hogy Kleinheisler hosszabbítson, de Nagy jelezte: más terveik vannak. A klub ezt elfogadta.

Az a közös érdekünk, hogy a téli szünetben egy minden fél szempontjából kedvező ajánlat érkezzen, olyan, amit a Videoton és mi is el tudunk fogadni, így Kleinheisler László csapatot tud váltani az Európa-bajnokság előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik