Tudomány

Ezekkel az eszközökkel gyorsabban lesz több haverod a Facebookon

Ma jelent meg a hír egy chipes fesztiválkarszalagról, de már tavaly bemutattak egy hasonló technlógiával működő söröskorsót.

A belga Tomorrowland fesztiválon debütált az karszalag, ami abban segít, hogy a fesztiválon megismert új ismerőseinket biztosan ne veszítsük el. A felhasználóknak csak annyit kell tenniük, hogy beregisztrálnak az esemény weboldalán, megadják a szalag sorszámát és a Facebook profiluk URL-jét. Ha összehaverozunk valakivel a buliban, elég csak megnyomnunk a karszalagon lévő chipet, és ha mindkét fél akarja, megkapják e-mailben egymás URL-jét.

Nem ez az első eset, hogy eszközökkel teszik könnyebbé a facebookos ismerkedést. A Budweiser tavaly bemutatott egy olyan korsót, amibe hasonló chipet építettek, így ha az emberek sörözés közben összebarátkoztak, elég volt csak összekoccintaniuk a poharakat, és máris ismerősök lettek a Facebookon. Ezt egyébként úgy oldották meg, hogy a pohár aljára tettek egy QR kódot, amit ha fogyasztók összekapcsolatak a korsó appjával, az azonnal felismerte új gazdáját és gyűjtötte nekik szorgosan az ivócimborákat.
 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik