Tech

Itt az Apple filmje, amiben Siri és Dwayne Johnson zúz együtt

Erre nem számítottunk: a Szikla játssza a főszerepet az Apple új reklámjában, amiben Sirivel vészeli át az akciódús mindennapokat.

Úgy tűnik, nemcsak Steve Jobs olyan karakteres figura az Apple-nél, aki saját filmet érdemel. A cég virtuális asszisztense, Siri kapott főszerepet egy film erejéig, méghozzá Dwayne „A Szikla” Johnson oldalán.

A The Rock x Siri: Dominate The Day című műremek nem egy teljes estés film, hanem egy hosszabb reklám, hasonlóan a tavalyi Taylor Swift és Apple Music kampányhoz. A film mellé kijött egy plakát is, ami valódi akciófilmet sejtet: vannak rajta autók, világűr, idegenek, és minden ami kell.

https://twitter.com/TheRock/status/889187172905103360

Az alaptörténet, hogy a Szikla egy rendkívül elfoglalt ember, kaotikus napirenddel, persze ezt megfejeli pár kitűzött életcéllal is, amiket a digitális asszisztens segít neki elvégezni. Például Lyft fuvart rendel neki, felolvassa az e-mailjeit renoválás közben, vagy összeköti őt a producerével FaceTime-on.

A közel négyperces alkotást Johnson úgy promózta a Twitterén, mint az eddigi „legnagyobb, legmenőbb, legszexibb és legviccesebb mozi, ami valaha volt”. Hogy mindez hogyan sikerült, azt az Apple YouTube-oldalán bárki megnézheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik