Kultúra

Magyarul is klassz a Dwayne Johnson-féle Jumanji előzetese

Pláne, hogy Galambos Péter ezúttal is tökéletes A Szikla szinkronhangjaként.

Év végén fog mozikba kerülni az 1995-ös Jumanji folytatásának szánt Jumanji: Welcome to the Jungle, amelyről mostanra kdierült, hogy idehaza a Jumanji – Vár a dzsungel lesz a címe. A manapság már szupersztár Dwayne Johnson főszereplésével készülő akalandfilmnek a napokban kijött az első előzetese, amelyet a hazai forgalmazó InterCom jóvoltából immár szinkronosan is végignézhetünk.

Jópofa módon fogja továbbgondolni a 22 évvel ezelőtti film szituját a produkció, amelyben immár nem társas-, hanem videojáték lesz a Jumanji. A történetben néhány különc fiatal az iskola pincéjét fogja takarítani büntiből, amikor egy ősrégi konzoljátékra bukkannak, melynek kazettáján a titokzatos Jumanji szerepel. A game aztán beszippantja őket a dzsungelbe, ahol viszont már a játék karaktereiként fognak megjelenni. Innentől pedig a Szikla és más felnőtt szereplők kerülnek majd a középpontba.

Johnson mellett Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Bobby Cannavale és Nick Jonas játszik még a Jake Kasdan rendezésében készülő filmben, amely december 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik