Tech

Kiszivárgott az új Star Wars-játék előzetese

Egy ideje már nem titok, hogy folytatás készül a 2015-ös Star Wars Battlefront-hoz, és az Electronic Arts április 15-én szerette volna leleplezni a második részt. Valaki viszont megelőzte őket, úgyhogy itt az első kedvcsináló az idén megjelenő játékhoz.

A mindössze harminc másodperces videóból sok minden nem derül ki, de az ember érdeklődését így is bőven felcsigázza a Star Wars Battlefront II első előzetese. A látványos jelenetekkel megtűzdelt szösszenet alatt egy női hang hallható, egy ismeretlen birodalmi katonáé, aki az Endor bolygóról nézi végig a második Halálcsillag pusztulását.

Ha tippelnünk kellene, akkor ez az ismeretlen nő lesz a korábban beígért egyjátékos kampány főszereplője, és a félperces videó alapján a történet az eredeti Star Wars-trilógia után, de még a Star Wars VII: Az ébredő Erő előtt játszódik, és a lefejezett Birodalom szemszögéből élhetjük majd át az eseményeket – legalábbis erre utal a videóban elhangzó

„Bosszuljátok meg a császárunkat!”

A Battlefront II persze nemcsak az egyjátékos részből fog állni, annál sokkal fontosabb a multiplayer, amiről a kedvcsinálóból szintén nem sok minden derül ki. Annyi bizonyos, hogy a többszereplős online csaták során több fontos Star Wars-időszakba is elrepülhetünk, és visszatérnek a kiemelt, erősebb karakterek, akik közül Darth Maul, Yoda, Kylo Ren és Rey bukkan fel az előzetesben.

A videó tanulsága szerint hagyományos földi- és látványos űrcsatákban is részünk lesz, és a villanásnyi időre feltűnő Tauntaun azt sejteti, hogy a harcok során ezúttal nem csak lábon közlekedhetünk majd, de „hátasok”, esetleg kisebb járművek is bevethetők lesznek az összecsapások során.

A Star Wars Battlefront II-nek egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma (erre valószínűleg április 15-ig kell várnunk), de az szinte biztos, hogy még az idén a boltokba kerül, valószínűleg pont az új Star Wars-film premierje környékén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik