Tech

Nem fogod elhinni, hány éves a legújabb magyar YouTube-sztár

Ennyit arról, hogy a netes videózás a fiatalok játékszere. A legtöbb új feliratkozót a napokban egy 84 éves néni gyűjtötte.

Az már lassan minden csapból zubogva folyik, hogy a YouTube termeli ki mostanában a legújabb sztárokat. Mit nekünk tévés megmondóemberek, valóságshow-celebek és tátika-énekesek, a fiatalok a videómegosztón bámulják, ahogy új kedvenceik beszélnek játékokról, filmekről, vagy bármi egyébről, káromkodnak, zenélnek, vagy szimplán csak valami elvetemült hülyeséget csinálnak (tisztelet a kivételnek, akik tényleg minőségi kontentet nyomnak). Egy azonban eddig biztosnak tűnt: a YouTube-sztárok világa a fiataloké, a streamerek és webkamera-huszárok általában tizen- és huszonévesek közül kerülnek ki.

Ehhez képest a magyar YouTube-videósok híreivel foglalkozó TubeNews szerint december első hetében a legtöbb feliratkozót nem egy tinédzser, vagy egy huszonéves kölyök szerezte:

a leggyorsabban fejlődő magyar YouTube-csatorna 9000 új feliratkozóval a 84 éves Ilonka nénié.

Igen, ez teljesen, halálosan komoly. És mielőtt valaki azt gondolná, hogy ez csak valami hoax, vagy egy nagy vicc, tessék megnézni Ilonka néni csatornáját. A helyzet az, hogy újságírói pártatlanság ide, szenvedélymentes szemlélődés oda, én azonnal feliratkoztam, mert

ILONKA NÉNI ÜBERCUKI.

Tessék csak megnézni például azt a videóját, amelyikben a meglepetés-ízű cukorkákat próbálgatja.

Ahogy a Bean Boozled-et “Bimbazul kihívásnak” mondja, majd a végén úgy búcsúzik a YouTube-nézőktől, hogy “Sziasztok, Jutukok”, azt eggyszerűen nem lehet nem szeretni.

Nemrég a Halloween alkalmából arra mutatott tippeket, hogy lehet elüldözni a cukorka-kéregető kölyköket.

Végezetül pedig itt egy “karácsonyi gyiáváj”, ahogy Ilonka néni a DIY-t mondja, és egy tényleg tök egyszerű módszert mutat arra, hogy kell az ajtóra egy mutatós koszorút készíteni.

Ilonka néni egyébként valószínűleg egy rokon, valószínűleg unoka unszolására készíti a videókat, de ez mindegy is, a néni már saját Facebook oldallal és Instagram fiókkal is rendelkezik. Drukkolunk neki a további sikerekért!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik