Tech

Ha ön lélekben még gyerek, csak ilyen cipőt akar

Mekkora királyság olyan cipőben császkálni, amin Super Mario van? Megmondjuk: hatalmas!

“Nőjél már fel”, és “olyan vagy, mint egy gyerek”, szokták mondani olykor még azoknak is, akik már bőszen a harmincas, negyvenes éveiket tapossák, holott nem feltétlen kell az embernek mindig, minden helyzetben az életkorának megfelelően viselkedni. Igenis kell, hogy legyen gyermeki része a felnőtt léleknek és a felnőtt agynak. Például akkor, ha megkíván egy olyan cipőt, ami jelen cikkünk tárgya.

Super Mario talán még azok számára is ismerős, akik egyébként nem olyan tájékozottak a játékok világában, hiszen a Nintendo a bajszos vízvezetékszerelő sztorijából és figurájából szedte meg magát, vagy legalábbis abból nagyon. Most a Nintendo és a Vans kooperációjának köszönhetően a japán cég játékuniverzumának számos témája köszön vissza a Vans csukákon. Így többek között Mario, Zelda, és a Duck Hunt világából ismerős karakterek és képi elemek láthatóak a cipőkön, ami így azonnal birtoklási vágyat válthat ki azokból, akik kellő affinitással bírnak a videojátékok iránt.

nintendo cipo

Magáról az együttműködésről sokat nem lehet tudni, de az biztos, hogy a kollekció júliusban kerül majd a boltok polcaira, és az árcédulán 65 euró lesz látható, ami közel 20 000 forint, de ez talán nem meglepő azoknak, akik ismerik a plázák árait. Nem ez az első eset, hogy a Nintendo a cipőkön köszönt vissza, hiszen 2006-ban már láthattunk hasonló kezdeményezést, igaz, akkor nem hivatalos formában, és ez elég komolyan tükröződött a lábbeliken.

Most azonban, ahogyan az a képen jól látszik, nagyon eltalálták a játékok világát, és bár vannak az életben jobb dolgok is, mint Mariós cipőben flangálni, azért elég menő dolog lehet ez is, szóval akit érdekel a kollekció, az jól nyissa ki a szemét a következő hónapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik