Tech

Végre itt vannak a végteleníthető YouTube videók

Hiánypótló funkció került fel a legnagyobb videómegosztóra, nincs többé szükség trükközött feltöltésekre.

Mind ismerjük azt az érzést, amikor annyira “bekattan” nálunk egy új dal, vagy esetleg valamilyen vicces mém-videó, hogy állandóan csak azt néznénk és hallgatnánk. Sokan eleve YouTube-on hallgatnak zenét úgy, hogy a böngésző valamelyik fülén elindítják a kiválasztott videót, és a képi tartalommal nem is törődve a háttérben szól a zene, miközben ők Facebookoznak, chatelnek, játszanak, vagy neadj’isten dolgoznak. Eddig azonban, ha valaki ugyanazt a dalt szerette volna a háttérben hallgatni, folyamatosan vissza kellett kattintani a YouTube-fülre és újraindítani a lejátszást.

Eddig is voltak persze vicces próbálkozások, mivel a YouTube-on a kiemelt felhasználók már maximálisan 10 órás egybefüggő videókat is elhelyezhettek. Így hát ők fogták, és az adott klipeket összevágták 10 óra hosszú változatokká, és ezt töltötték fel egyben. Úgy, mint például ez a csodálatos borzalom, az azóta mémmé vált “Trollolo ember”:

Most azonban sokkal egyszerűbb dolgunk van, ráadásul nem is kell megállnunk tíz óránál. Indítsunk el bármilyen videót, majd kattintsunk rá jobb egérgombbal, és a felbukkanó menüből válasszuk az “ismétlés” pontot. Innentől aztán tehetünk bármit kedvünk szerint a gépen, a háttérben futó videó szolgai módon indul újra addig, amíg csak mi magunk le nem állítjuk.

youtube-vegtelenitett-lejatszas

A funkció egyelőre csak a PC-s böngészőkben futtatott YouTube-on érhető el, a mobilos alkalmazásokban még nem tudni, mikor jelenik meg a végtelenítés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik