Tech

Kémfotókon az Apple titkos új töltőkütyüje

Tulajdonképpen csoda, hogy az Apple eddig még nem adott ki dokkolóállomást első viselhető kütyüjéhez, de hamarosan jön ez az új kütyü.

Az Apple által tavaly ősszel bejelentett, majd pedig idén tavasszal piacra dobott Watch okosórához eddig nem lehetett kapni Apple gyártmányú dokkolót, most azonban végre felbukkant ez a sokak által várva várt kiegészítő, még pedig kémfotók formájában.

A Watch Magnetic Charging Dock nevet kapott újdonság alaphelyzetben úgy néz ki, mint egy kicsit duci CD – hőn szeretett okosóránk töltéséhez nem kell mást tenni, mint nemes egyszerűséggel a töltőpadra fektetni az órát. A töltőkészülék köralakú belső szekciója egy laza mozdulattal felhajtható, ily módon pedig oldalt fekvő formában is rá tudjuk helyezni az okosórát, mely így éjszakai óra üzemmódban is remekül használható. A 2 méter hosszú töltőkábellel együtt szállított Watch Magnetic Charging Dock európai listaára az előzetes információk szerint 89 euró, vagyis átszámítva mintegy 28 ezer forint lesz. A hivatalos bejelentésre várhatóan igen rövid időn belül sor fog kerülni.

Snap955

Snap952

Snap953

Snap954

Ajánlott videó

Olvasói sztorik