Tech

Gyönyörű körkijelző és LTE az LG új okosórájában

A koreai gyártó elsőként jelentett be olyan Android Wear-alapú smartwatch terméket, melyben 4G található.

Az LG tavaly augusztusban leplezte le a nem túl sikeres G Watch okosóra utódját, az általunk is alaposan letesztelt G Watch R-t, melynek aztán idén tavasszal Watch Urbane néven mutatkozott be az elegánsabb külcsínt kapott utódja. A dél-koreai gyártó most pedig elérkezettnek látta az időt egy újabb okosóra bejelentésére, mely nem más, mint az LG Watch Urbane 2nd Edition.

Snap470

Az Android Wear operációs rendszerű okosórák közül elsőként 4G LTE támogatással rendelkező második generációs LG Watch Urbane előlapját egy 1,38 colos méretű köralakú P-OLED érintőkijelző uralja, mely 480×480 pixeles felbontású, pixelsűrűségre pedig eléri a 348 ppi-t. Összehasonlításképp, az elődben egy 1,3 colos és 320×320 pixeles display található.

Snap471

A fürge működésre egy Qualcomm Snapdragon 400-as chipset jelent garanciát, mely 768 MB RAM (előd: 512 MB) és 4 GB flashmemória társaságát élvezi. Az IP67-es minősítéssel rendelkező, vízálló, rozsdamentes acélból készített okosóra 44,5 milliméter széles és 14,2 milliméter vastag, energiaellátásáról pedig egy 570 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. A többek közt gyorsulásmérővel, giroszkóppal, iránytűvel, barométerrel, pulzusmérővel és GPS-vevővel rendelkező új Watch Urbane árával kapcsolatban egyelőre sajnos még nem nyilatkozott a gyártó – az újdonság első körben az Egyesült Államokban és Dél-Koreában lesz kapható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik