Tech

Magyarországon a világ legjobb fotói

Idén ismét vándorkiállításon tekinthetőek meg a Sony World Photography Awards pályaművei.

A Sony Magyarország ismét vándorkiállítás keretében mutatja be az idei év díjnyertes fotóit. A világméretű amatőr és professzionális fotósverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, emellett ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.

A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően ma már mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy egyéni látásmódját képekben fejezze ki. A rendkívül színes, szinte vibráló képalkotásokat idén első ízben a Kazinczy utcai Szimpla kertben tekinthetőek meg június 18-tól egészen július végéig. A nyár folyamán a Fogaskert, a Kuplung és az Instant biztosít helyet a kiállításnak.

A 8 éve megrendezett Sony World Photography Awards 2015-re 171 országból összesen 173444 nevezés érkezett, amivel a Sony World Photography Awards a világ legnagyobb fotópályázatává nőtte ki magát. Fontos, hogy a Sony World Photography Awards 2016-ra június elsejével már meg is kezdődött a jelentkezés, és adott esetben jövőre ilyenkor már a mi fotóink is ott lehetnek majd a rangos fotókiállításon.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik