Tech

Szabadon alakítható szupervékony notebook

Lássuk, hogy mit tud a Lenovo ultravékony kialakítású, prémium kategóriájú vadonatúj átalakítható PC-je!

A Yoga 2 Pro egy rendkívül vékony és szuperkönnyű készülék, azonban a most debütált Yoga 3 Pro e tekintetben még az elődjén is alaposan túltesz. Az újdonság mindössze 12,8 milliméter vastag, vagyis 17 százalékkal karcsúbb az elődjénél, 1,19 kilogrammos tömege pedig 12 százalékkal alacsonyabb az előd tömegénél.

Ezt a kialakítást a Lenovo több mint 800 acél és alumínium elemből álló óraszíj forgópánt rendszere teszi lehetővé. A Lenovo mérnökei áttervezték az eredeti Yoga forgópántot, amely immár ugyanolyan fokú rugalmasságot kínál, mint a fém óraszíjak. A forgópánt kettő helyett hat fókuszponttal rendelkezik a masina pedig háromféle – klementin narancs, platina ezüst és pezsgő arany – színben készül, így vélhetően mindenki megtalálja majd a számítását.
 

 

Amennyiben egy e-könyvet olvasunk, a Harmony szoftver automatikusan a környezet világításához igazítja a képernyő fényességét és színhőmérsékletét az olvasás kényelmesebbé tétele érdekében. Prezentációs szoftver használatakor az üzemmódtól függően kapcsolja be a mozgással vagy az érintéssel való vezérlést, videonézéskor pedig optimalizálja az audió beállításokat. A Harmony a legnépszerűbb alkalmazások közül több mint ötvenben képes optimalizálni a használatot. A Harmony ugyancsak felhívja a figyelmet a más Yoga tulajdonosok által hasznosnak talált app-okra, és statisztikát közöl arról, hogy az egyes üzemódokban mely app-okat használtuk a leggyakrabban.
 

 

Az Intel Core M processzornak, az 512 GB-ig bővíthető SSD tárolónak és az integrált Intel grafikai rendszernek köszönhetően az újdonság minden körülmények mellett villámgyorsan üzemel. A 3200×1800 képpontos (QHD+) felbontású 13,3 colos kijelzővel és JBL hangszórókkal szerelt Yoga 3 Pro egy feltöltéssel maximum kilenc órán keresztül használható. Az 1599 eurós (490 ezer forint) kezdőárú legújabb Lenovo modell várhatóan november végétől lesz elérhető a magyarországi boltokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik