Tech

Ingyennavigáció iPhone-ra

A t-mobile-os iPhone-tulajdonosok mától ingyenesen letölthetik a Navigon navigációs szoftverét.

Azok az ügyfelek, akik a T-Mobile-tól vásároltak iPhone-t, mától ingyenesen tölthetik le az AppStore-ból a Navigon Select iPhone navigációs szoftver alapverzióját, melyeket további fizetős csomagokkal is bővíthetnek.

A Navigon Select T-Mobile Edition szoftver támogatja az iOS 4-et is, az útvonaltervezés offline is lehetséges, így ilyenkor mobil adatforgalmat nem generál; turn-by-turn navigációt kínál, automatikusan vált nappali és éjszakai üzemmódba, álló és fekvő formátumban is használható, megnézhetjük rajta az éppen aktuális időjárást.

A Clever Parking – azaz okos parkolás – funkció segít parkolóhelyet találni a nagyvárosokban, a célállomásokról bővített információt is kérhetünk, intelligens címmegadás teszi gyorsabbá a címbeírást, bővített gyalogos navigáció is elérhető, sőt a Facebookra és a Twitterre is közvetlenül kapcsolódhatunk a segítségével.

Az ingyenes alapcsomag egyéni igényekhez szabottan bővíthető, hét további, fizetős szolgáltatáscsomag közül lehet választani. A 3D-s csomaggal például a felhasználók az előttük lévő útról nem csak valósághű nézetet kapnak (Reality View Pro), de a Panorama View 3D-nek köszönhetően a környező vidéket is látják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik