Szórakozás

Ördög Nóra üzenetet hagyott hátra gyerekeinek – ezt írta

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál végig vlogoltak az Ázsia Expressz forgatása alatt, aminek a részeit a műsorral egy időben, azaz mostanában kezdték el feltölteni a YouTube-ra. Azt már megírtuk, hogy a Nánázsia mérföldekkel jobb, mint maga a műsor, de nézzünk most egy érdekes részletet.

Ördög Nóráék utazása jobban sikerült, mint az Ázsia Expressz
A Nánási-család lehet, hogy az unalmasra sikerült Ázsia Expressz miatt vlogol, de jól teszik. Legalább látunk valamit Ázsiából is.

A sorozat egyik legmeghatóbb pillanata eddig az volt, amikor a házaspár arról mesélt, a gyerekeik valószínűleg nem emlékeznek majd semmire az útból, ezért úgy döntöttek, időkapszulákban üzenetet hagynak nekik hátra, amikhez később odaadják majd a GPS-koordinátákat, így Mici és Venci felnőttként megtalálhatja őket, ha ellátogatnak Vietnamba és Laoszba. Egészen a 20. epizódig kellett várni arra, hogy kiderüljön, mit írtak a lapokra – ebben a részben ugyanis Ördög Nóra több képkockán keresztül mutatja az írást, amit Laoszban hagyott hátra gyerekeinek.

Drága Mici és Venci! Megérkeztünk Laoszba és az egész család egyetlen pillanat alatt újra beleszeretett Ázsiába! A hely szellemisége, kulturáltsága, viszonylagos tisztasága igazi felüdülés volt Vietnam után. Ez persze egy turistahely, de benne van mindent, amit Ázsiából szeretnénk megmutatni nektek.

Kiemelt kép: YouTube/Nánázsia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik