Szórakozás

Klapka Dennis azt állítja se pénzt, se szeretetet nem kapott szüleitől

Az Aranyember közel egy éve hunyt el, de fia, Dennis azt állítja, hogy nem kapott semmit az örökségből, sőt, szülei akkor sem támogatták őt, amikor még éltek.

Klapka-Gyorgy(650x433).jpg (Array)
Végleg letette a drogokat Klapka György fia
Dennis talált munkát és ráadásul szerelmes is apja nagy örömére.

Egy budaörsi lakótelepen élek albérletben. A lakás szinte teljesen üres, alig vannak bútoraim, az összes vagyonom mindössze egy mosógép. Egyszer apám megígérte, hogy vesz nekem egy pici lakást, de aztán nem esett többet szó róla. Semmit nem kaptam otthonról, a szüleim mindig magukkal voltak elfoglalva, rám nem sok idejük maradt, de igazán nem haragszom rájuk. Édesapám örökségéről pedig csak annyit, hogy a pénzt és a normafai házat a telekkel Mari, a felesége kapta meg

– mondta a Best magazinnak Klapka György fia, aki azt is hozzátette, nem csak pénzt, szeretetet sem kapott soha.

Mary Zsuzsi (Array)
Fotó: RTL Klub

Egész életemben nem vágytam másra, mint szeretetre, de úgy érzem, abból kaptam a legkevesebbet. Tizenöt évesen szerelmes lettem egy német lányba, és hozzájuk költöztem Németországban. A szüleim nem nézték jó szemmel ezt a kapcsolatot, de nem is nagyon foglalkoztak velem. Évek teltek el úgy, mire úgy-ahogy megbékéltek, de a kapcsolatunk soha nem rendeződött teljesen. Mindketten a saját karrierjükkel voltak elfoglalva. Életük végéig a sikert hajszolták, aztán szerintem mindketten a sikertelenségbe haltak bele. Apámnak nyolcvanon túl is remek ötletei voltak, a megvalósításánál viszont már kudarcot vallott. Édesanyámat sem kell bemutatni, ő csak is a színpadé, a közönségé, a rajongóié volt, és nem a gyerekeié.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik