Szórakozás

Kevin Spacey-t újabb színész vádolja szexuális zaklatással és pedofíliával

Egyre csak növekszik azoknak a száma, akik az Oscar-díjas színészt, Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolják. A lavinát elindító Anthony Rapp, majd az őt követő Tony Montana bejelentéseit követően most újabb áldozat bukkant fel és mesélte el történetét.

Kevin Spacey: új áldozat bukkant fel
A rendezőnél poszttraumás stesszt okozott a bántalmazás

A nevét elhallgató színész 1981 körül, 12 éves korában találkozott először az akkor 22 éves Spacey-vel, aki akkor hétvégente tartott színházi órákat egy kisvárosban. A két férfi két évvel később találkozott újra, ekkor történt először szexuális kapcsolat közöttük, ami később majdnem zaklatásig fajult.

1983 nyarán, 14 éves koromban találkoztam vele újra, amikor a családommal egy Shakespeare-előadásra mentünk. Épp a sorban álltunk, amikor megláttam őt és ő is meglátott engem, szóval elmentünk sétálni egyet

– mesélte a színész a második találkozásról. A fiatal fiúnak akkor épp kapcsolata volt egy szintén idősebb férfival, de nagyon imponált neki Spacey közeledése.

Kevin Spacey a lehető legrosszabbkor coming outolt
Kevin Spacey bevallotta, hogy meleg, de miért akkor, amikor egy 14 éves fiú szexuális zaklatásával vádolják?

A sétát követően Spacey azt állította, hogy szerelmes a fiatal fiúba, ezért áthívta magához.

Azt mondta: “tudod, hogy miért vagy most itt, és én is tudom, hogy miért vagy itt”

– mondta a színész, aki azt is elmesélte, hogy ezt követően még három-négy alkalommal találkozott Spacey-vel, aki azt állította, hogy ismer olyan producereket, akik nagyon érdeklődnek a fiú iránt és szeretnék megnézni őt egy-egy meghallgatáson.

A most 48 éves színész állítja, Spacey sosem mondta neki, hogy le akar vele feküdni, szimplán csak meg akarta tenni. Ő többször kérte Spacey-t, hogy ne tegye, de ő erőszakoskodni kezdett.

Hála Istennek elég erős vagyok, így le tudtam magamról lökni. Megpróbált megerőszakolni. Pedofilnak gondolom őt és egy szexuális ragadozónak. Mikor 25 éves lettem, próbáltam megérteni, hogy mit láthatnak azok a férfiak a 14 éves fiúkban. A legmagasabbak is gyereknek néznek még akkor ki

– mesélte a színész.

A névtelen színész hálás Anthony Rappnek, úgy érzi, ő nyitotta ki számára ezt az ajtót. Szerinte aki egyszer elkövet ilyen szörnyűséget, az többször is meg fogja tenni. Tudja, hogy névvel együtt többet tehetne az ügyért, de nem szeretné kockáztatni jelenlegi kapcsolatát.

(Kiemelt kép: Daniel Zuchnik/WireImage/GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik