Szórakozás

Szalay Krisztina: Imádok csúnya nő lenni!

A legtöbb színésznővel ellentétben az ötvennégy éves Szalay Krisztina nem csinál problémát abból, ha a közönség nem a kisminkelt, „megcsinált” arcát látja.  A csúnya karakterek pedig időről időre meg is találják, legutóbb a Tóth János című sorozatban kapott szerepet, ahol a sminkesek percek alatt csúnya nővé formálták, de a húsz évadot megélt, Ötödik Sallyban – amelyben skizofrén nőt alakított – és a Maradjunk annyiban című színdarab hajléktalan főszereplőjeként sem szemet gyönyörködtető asszonyként emléke­zünk rá.

Imádom a csúnyaságot, és szeretem a koromat is vállalni! Imádok csúnya nő lenni! Felhőtlen érzés, hogy akkor nem kell tipp-toppnak lennem. A nézőknek pedig egyfajta üzenet ez, hogy a mosoly is széppé tud tenni egy nőt. Egyáltalán nem okoz gondot, ha csúnya va­gyok, mert én nem látom ma­gam

– mondta a Borsnak Szalay, azt is elárulta, hogy harmincéves koráig egyáltalán nem sminkelte magát, azután kezdte a szempilláit festeni és pirosítót használni, de az alapozót a mai napig kerüli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik