Szórakozás

Szexuálisan zaklatták Papadimitriu Athina lányát

Papadimitriu Athina a Reggeli stúdiójában azt állította: gyermekét szexuálisan zaklatták és megalázták a színművészeti felvételién. A 18 éves lányt állítólag nyalogatták és csókolták az iskolában.

A lány gyerekemet egy nő zaklatta a felvételi közben. Azt mondtam, hogy nem állok meg, megyek és megyek. Felhívtam a rektort, beszéltem is vele. Azt mondta, hogy ő nem volt jelen, hüledezett, és megígérte, hogy utánanéz. Aztán azt hallottam, hogy ez nem újdonság, nem csak az én gyerekemmel történt

– mondta Papadimitriu.

Nem értem, hogy ez mire megy ki. Arra, hogy utána ezekkel a színészekkel bármit meg lehessen csinálni? Hogy a rendezők azt csináljanak velük, amit akarnak? Végrehajtó kis figurák legyenek? Ne legyen saját egyéniségük, saját gondolatuk?

– tette hozzá a görög származású magyar színésznő, aki egyelőre nem tett további lépéseket az ügyben.

Frissítés: megkerestük a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, hogy kommentálják a Reggeliben elhangzottakat. Azt válaszolták, ők is a sajtóból értesültek Papadimitriu Athina állításában foglaltakról, ennek alapján vizsgálatot indít és az eredményről tájékoztatást küld majd.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik