Szórakozás

Sztárban sztár: tramplik és szexizés harmadik adásban

Tilla vasárnap Barbra Streisanddal közös fotóval indította a Sztárban Sztár idei évadának harmadik adását. A TV2 műsorvezetője Mága Zoltán után szabadon szelfizett Streisanddal, aki kartonfiguraként volt jelen az adásban.

A Sztárban sztár Détár Enikővel megfogyatkozott 11 fős mezőnye szerencsére rápihent az új adásra, ezúttal a zsűri pontszámain is meglátszott, hogy jobban össze voltak rakva a produkciók.

Elsőként Janicsák Veca énekelt, aki a férfi feladatok után végre újra nőként szerepelt. Beleszőkült a sok próbába, hogy tökéletesen hozza Christina Aguilerát a színpadon. Ráadásul nagyon szexi volt: Majka meg is jegyezte, hogy szerinte nem volt olyan férfi, aki nem mocskos dolgokra gondolt a produkció alatt.

Horváth Tamás a Linkin Park nemrég elhunyt énekesét, Chester Benningtont formálta meg. Annak ellenére, hogy láthatóan rengeteg energiát tett a dologba, csak egy közepes értékelést tudott kicsikarni a zsűriből. Nem úgy, mint Oláh Gergő, aki külsőre és hangra is szuperül hozta a mulatós szakma megkerülhetetlen előadóját, Kadlott Karcsit. A finoman Pablo Escobarrá maszkolt énekest még egy falunapra is meghívták a színpadon nyújtott teljesítménye alapján.

Oláh Gergő Kadlott Karcsiként váltott ki őszinte imádatot. Ti is szeretitek a magyar muzsikát?  #sztarbansztar

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 24., 10:32 PDT

A hétköznapokban inkább jégkirálynőhöz hasonlítható Cserpes Laura az egyik legvagányabb magyar énekesnő, Mohamed Fatima bőrébe bújt, ami meglepően jól állt neki. A zsűri szerint egyenesen szereptévesztésben volt eddig. Kollányi Zsuzsi ezúttal férfiként szerepelt, Justin Bieberré maszkolták. A fiús mozgás nehézséget okozott neki, de azért egész jól hozta a Sorry előadóját.

Ekanem Bálint Emotára ezúttal nem kellett sok fehérítőt pazarolni, a stylist-nak és a sminkesnek viszont így volt vele dolga rendesen, hiszen egy színesbőrű dívát, az M People énekesnőjeként alakította. Majka szerint jobb színész volt mint énekes, ennek megfelelően a zsűri is mélyen lepontozta. De legalább vele megkaptuk az első este “táncoló trampliját”, akinek férfiből nővé kellett alakulnia.

Az M People énekesnőjeként lépett színpadra Ekanem Bálint Emota! Ugye milyen jó nő volt Bálint? ;) #sztarbansztar

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 24., 11:06 PDT

Utána Csézy a legendás énekest, Elvist testesítette meg, de sajnos csak viszonylag langyosan, az utolsó helyre is került a ranglétrán.

Pápai Joci újra csaj volt, nem is akármilyen. Mindenki szakadt a röhögéstől, ahogyan Kylie Minogueként kinézett, és ezzel elhozta az adás második trampliját. Ráadásul nem csak optikaliag büntetett, hanem még táncolt is hozzá. Ez volt maga a szórakoztatás Stohl és a többiek szerint.

Liptai Claudia állva tapsolt Singh Vikinek, aki ezúttal Emilio bőrébe bújt, és remekül hozta a lágyhangú énekest. Egy híján maximum pontszámot is kapott érte.

Király Viktor vasárnap Vanilla Iceként rappelt, de a produkciója most nem volt olyan átütő, mint múlthéten. Berkes Olivér ezúttal kerekesszék helyett a saját lábán jött be a színpadra. Lekerült a bokájáról a gipsz, s versenytársa, Pápai Joci eurovíziós dalával jött elő. Liptai szerint most jött elő, hogy Berkes olyan tehetséges, mint a nap.

Az adás végén kiderült az is, hogy ki lett a 2017-es évad második kiesője. A zsűri és a nézők összesített pontszáma alapján ezúttal

Csézynek kellett búcsúznia a Sztárban sztártól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik