Szórakozás

Bárdosi Sándorék elárulták a hosszú házasság titkát

Az olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó és párja Ildikó 2012-ben két és fél év együttélés után kötöttek házasságot. Első közös gyermekük 2015-ben született, kislányuk pedig nyár elején látta meg a napvilágot. Házasságukról, illetve a hosszú házasság titkáról a mai Reggeliben meséltek. 

Az RTL Klub reggeli műsorában látta vendégül Peller Anna és párja Lukács Miklós Bárdosi Sándort és Bárdosi Ildikót. A műsorból megtudhatjuk, hogy kisfiúk mindkettőjükre egyformán hasonlít, kislányuk inkább édesapjára ütött, illetve hogy annyi időt töltenek saját üzemeltetésű edzőtermükben, hogy gyakran felteszik nekik azt a kérdést, hogy vajon ott laknak-e. Edzőtermük amúgy teljesen bababarát, hiszen gyermekeik számára abszolút berendezték a termet, hogy amíg ők dolgoznak a két kicsi se unatkozzon.

Bárdosi Sándor
Bárdosi Sanyiék megmutatták a kisbabájukat
Egy hónappal ezelőtt született meg az olimpiai ezüstérmes birkózó második gyereke.

A két műsorvezető egy kisebb játékot is játszatott a sportolóval és párjával, amiből megtudhattuk, hogy mindketten egyformán heves vérmérsékletűek, kapcsoltuk során a pár férfitagja vallott először szerelmet feleségének, viszont abban nem értettek egyet, hogy melyikőjük a jobb sofőr, ki foglal el több helyet az ágyban, vagy hogy ki tölt több időt reggel a fürdőszobában. A hosszú házasság titka a pár szerint nem más, minthogy

nem szabad a napot haraggal zárni.

Ez nálunk nagyon nagy titok, és mindenkinek elmondjuk: mi mindig, mindent megbeszélünk,  sosem fekszünk le haraggal, és az a jó, hogy ő hamarabb meg akarja beszélni.

– mesélte el titkukat Bárdosi Ildikó.

A birkózó szerint a csendes terror az, ami a legtöbb házasságot tönkreteszi.  Egy viszont biztos: a páron tisztán látszik, hogy lassan 8 év után is tökéletesen működnek egymással.

Címlapfotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik