Szórakozás

Pink megható beszédet mondott a VMA-n

Ottani idő szerint vasárnap este tartották az idei Video Music Awardsot, ahol Pink kapta a Vanguard-díjat, ami a zeneivideó-ipar legrangosabb elismerése. Bár az eseményen a legfőbb témák a szociális igazságtalanság és a Trump-adminisztráció voltak, ő mégis mást érintett köszönőbeszédében.

Az énekesnő arról beszélt, hogy a lánya nemrég azt mondta neki, ő a legrondább ember, akit valaha ismert.

Úgy nézek ki, mint egy fiú hosszú hajjal

– mondta az anyjának.

Pink rendesen odatette magát a Sziget első napján
Na, így kell elkezdeni egy fesztivált. Pink lemosta a pályáról a tavalyi év Rihanna-koncertjét, megmutatta, hogy kell ezt csinálni.

Válaszul Pink egy PowerPoint prezentációt készített, amit Prince-ről, David Bowie-ról, Annie Lennoxról és Janis Joplinról készült képekkel töltött meg.

Androgün rocksztárok voltak és olyan művészek, akik a saját igazuk szerint éltek és valószínűleg életük minden egyes napjából mókát űztek, és inspiráltak legtöbbünket

– narrálta a bemuatatót Pink, majd hozzátette, hogy rá is sokszor azt mondják, úgy néz ki, mint egy fiú, amikor viccet akarnak űzni belőle: azt mondják, túl maszkulin, túl sok dologról van meg a véleménye vagy éppen túl erős a testalkata. Ő viszont nem fog változni más emberek kedvéért, és erre biztatja lányát is.

Fogjuk a kavicsot, a kagylót és gyöngyöt csinálunk belőle.

Kiemelt kép: Getty Images/Kevin Mazur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik