Szórakozás

Kordáék nem lesznek ott az idei Szigeten

Korda György, Balázs Klári ( korda györgy, balázs klári)
Korda György, Balázs Klári ( korda györgy, balázs klári)

Balázs Klári és Korda György neve szinte egybeforrt a Sziget Fesztivál retró színpadával, minden évben hatalmas tömeg énekelte a Mamma Mariát és más slágereket a házaspárral. Egy év kimaradás után újra lesz retró helyszín a zenei fesztiválon, azonban a szervezők ezúttal nem tartottak igényt Kordáékra – írja cikkében a mai Blikk.

“Már tavaly sem hívtak minket a fesztiválra, idén sem, nem is értjük. Úgy tűnik nekem, hogy nincsenek már nagyon magyar nevek a listán. Mindig elképesztő tömeg volt a fellépéseinken, sőt olyan is volt, hogy a nagyszínpadon fellépő sztárzenekart hagyták ott a koncert vége előtt, csak azért, hogy lássanak bennünket. De mindegy, mi már learattuk a Szigetet, az egy sikersorozat volt nekünk. Nincs bennünk keserűség vagy szomorúság. Minden más fesztiválon ott vagyunk. Nemrég Mezőtúron léptünk fel, húszezer ember tombolt egyszerre, egyetemekre is gyakran hívnak minket, a fiatalok kedvelik a zenénket” – mondta el a lapnak Klárika.

Balázs Klári: Mi ez a hisztéria körülöttem?
Látványosan lefogyott a 64 éves énekesnő.


“Korábban dedikált helyszíne volt a 60-as, 70-es években feltűnt táncdallegendáknak, ahová éveken keresztül nagyon szívesen vártuk a Korda–Balázs párost is. Az idei retró helyszín – koncepciója szerint – azonban javarészt a 90-e­s években született zenekarokat, az akkoriban feltűnt előadókat, ha úgy tetszik, a mostani huszonéveseknek a retró zenéjét vonultatja fel”
– indokolták meg a szervezők, miért nem lesznek ott Kordáék a Szigeten, ahol most a retró jegyében többek közt az Ámokfutókkal, az UFO-val, a Happy Ganggel és a Fresh-sel találkozhatnak az arra kíváncsiak.

Nyitókép: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik