Szórakozás

Kelly Osbourne összepisilte magát és ezért egy kávézót hibáztat

Sharon és Ozzy Osbourne 32 éves lánya felháborodottan posztolta Twitterén, hogy összevizelte magát New York belvárosában.

33 év után válik Sharon és Ozzy Osbourn
Újabb legendás páros int búcsút évtizedes házasságának.

Szégyelld magad, Starbucks. Összepisiltem a saját nadrágomat ezen a helyem, mert a szégyenletes alkalmazottaid nem engedték, hogy használjam a mosdót. Még a cipőmben is áll a pisi

– írta Kelly Osbourne, aki még egy fotót is megosztott a kávézólánc szóban forgó üzletéről, amelyen az utcatáblák is jól látszanak.

A kommentelők azonban vegyesen fogadták a történetet. Az elvakult rajongók persze igazat adtak neki, és olyanokat írtak, hogy igenis joga lett volna használni a mosdót, sőt volt, aki úgy gondolta, a kávézó tartozik neki egy új nadrággal és cipővel.

A többség azért értetlenül állt az eset előtt, és azt kérdezték, hogy miért nem végezte el a dolgát, még mielőtt elindult otthonról, vagy miért húzta az utolsó percig. Azt is közölték vele, hogy egyszerűen vásárolnia kellett volna valamit, és megoldódott volna a helyzet, így viszont csak még jobban megnehezítette a dolgozók napját, akik egyébként csak azt tették, ami elő van írva nekik.

 

Fejlécfotó: Donna Ward/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik