Szórakozás

Bochkor Gábor: Boros Lajos képességei szerényebbek voltak

Bochkor Gábor és Boros Lajos 13 éven át voltak társak a Bumeráng című rádiós ébresztőműsorban. Akkor úgy tűnt, mintha jó barátok lennének, de azóta már tudjuk, hogy ez egyáltalán nem így volt.

Bochkor az Esti Frizbi felvételén mesélt Hajdú Péternek volt kollégájával való kapcsolatáról.

“Nagyon jó szövetséget alkottunk, de nem voltunk barátok. Lajossal nem mentél el kajálni, sörözni, nem bíztad rá a legbizalmasabb érzelmi dolgaidat. Határozottan meghúzta azt a vonalat, hogy nem akar barátkozni. Attól tartott, hogy ha sok dolgot megtudok a családjáról, akkor azzal a rádióműsorban visszaélek, de ez téves feltételezés. Soha nem voltunk különösebben jóban, de nem utáltam”

– mondta a műsor felvételén Bochkor, aki azt sem tagadta, hogy sok vitája volt Borossal.

Boros Lajos korábban azt mondta, hogy egy szóváltás majdnem tettlegességig fajult közöttük. Bochkor erre nem emlékezett, azt mondta, hogy Boros memóriájával lehetnek gondok.

Arra azonban még mindig jól emlékszik, hogy annak idején egyenrangú műsorvezető-társakként kezdték a Bumerángot, de végül a rádió amerikai vezetői úgy döntöttek, Bochkornak kell vinnie a vezető szerepet, Boros pedig rezonőr lesz.

“Lajos képességei szerényebbek voltak. Most nem bántani akarom, de szétszórtabb figura, és nehezebben gondol át egy megszólalást az első másodperctől az utolsóig. Szeret mellékutakon menni, eltérni a témáktól, satöbbi. (…) Elfogadta a döntést, de később zokon vette, mert rájött arra, hogy ez nem egyenrangú helyzet”

– tette hozzá az Esti Frizbi forgatásán Bochkor Gábor, aki azt is elmondta, hogy már évek óta nem beszélt Boros Lajossal.

A teljes beszélgetés vasárnap este megtekinthető az ATV-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik