Szórakozás

Sarka Kata dobogós szépségkirálynője az Éden Hotelben is szerepelt

Ráadásul ő volt az a lány, akivel Berki Krisztiánt is hírbe hozták, amikor szakítottak Hódi Pamelával.

Vasárnap este megválasztották a 2017-es Miss World Hungary-t és két udvarhölgyét. Az eredményt ugyan sokan elégedetlenül fogadták, de a Magyarország Szépe tulajdonosa, Sarka Kata boldog volt, hogy Koroknyai Virág fejére került a korona. Mondjuk nem is meglepő, hiszen a celeb már évek óta jó viszonyt ápol a 20 éves lánnyal, aki egyébként a verseny egy másik zsűritagjával is meglehetősen szoros barátságban áll.

Mindezen túllépve, rá kell jönnünk, hogy mennyire belterjesek a hasonló versenyek hazánkban. A második udvarhölgyről, azaz a harmadik helyezést elérő szépségkirálynőről kiderült, hogy miért olyan ismerős. Pető Laura az Éden Hotelben is szerepelt, amely még két éve futott a TV2-n, Berki Krisztián vezetésével.

Ráadásul ő volt az a lány, akivel hírbe hozták az akkor éppen szingli Berkit. Miután fotót is készítettek róluk, amint a nyíregyházi állatkertben sétálgattak kettesben, a celeb az alábbi módon tagadta a viszonyt:

Laurával egy szépségverseny-sorozaton találkoztam. A program része volt egy tábor Nyíregyházán, ahol a döntős lányokkal voltunk tréningezni, s nagyon jól éreztük magunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik