Szórakozás

Aleska lecserélte a hajszínét új pasija kedvéért

Sáfrány Emese néhány hónapja talált rá új párjára egy társkereső oldalon, akivel most nagy a szerelem. Annak ellenére is, hogy srác focista.

Én eddig úgy gondoltam, hogy soha életemben nem szeretnék összejönni egy focistával. De azt kell, hogy mondjam, hogy ő megdöntötte a bennem lévő előítéleteket és rá kell döbbennem, hogy én azt várom az emberektől, hogy velem szemben ne legyenek előítéletesek, de én is néha az vagyok másokkal, úgyhogy ez egy nagyon jó tükör volt, hogy ő rávilágított arra, hogy nem szabad bekategorizálni senkit az kapcsán, hogy mivel foglalkozott, vagy foglalkozik

– magyarázta az egykori felnőttfilmes, aki egyelőre csak inkognítóban mutatta meg választottját.

Elölről is megmutatta pasiját Aleska
Egy hónapot kellett várni a fotóra.

Az viszont már biztos, hogy Aleska nagyon odavan érte, hiszen nemcsak sportsérülését ápolgatja, hanem a kedvéért még a hajszínét is megváltoztatta.

Szerettem volna egy kicsit komolyabb külsőt és bevallom, egy picit az ő befolyása is benne volt. Nyilván nem csak ezért festettem barnára a hajam, de ő mondta, hogy neki kimondottan a barna hajú lányok tetszenek és akkor úgy döntöttem, hogy hát akkor próbáljuk meg, hogy milyen barnán a hajam.

Olvasói sztorik