Szórakozás

Weisz Fanni a színpadról üzent édesanyjának

A siket szépségkirálynő a Szavak című színdarabban, amiben önmagát alakítja, eljelel egy megindító monológot, és ebben sok kérdésre választ ad az utóbbi hóna­pokban édesanyjával zajló vitákkal kapcsolatban.

Weisz Fanni még karácsonykor sem ünnepelt a családjával
A siket modell inkább vőlegénye rokonaival töltötte az ünnepet.

 

Weisz Fanni családja ugyanis úgy véli, a fia­tal lány hosszú ideje nem önmaga, ennek pedig elsősorban a vőlegénye, Péter az oka. Az édesanya is őt okolja, amiért Fanni elfordult tőlük, és már a kapcsolatot sem tartják egymással. Weisz Fanni azonban úgy gondolja, ő egyszerűen csak döntött: önálló nőként éli tovább az életét a szerelme mellett, nem segítségre szoruló betegként; ahogy édesanyja mellett érezte magát.

“Anya! Én mindent neked köszönhetek. Mindenekelőtt azt, hogy élek, hogy felneveltél, hogy támogattál. Biztos vagyok benne, hogy ez nem volt egyszerű egy »fogyatékos« lánnyal. De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya. Az utóbbit választottam. Akkor is, ha ez neked vagy bizonyos embereknek nem mindig tetszik. Ne haragudj! Persze nincs kizárva, hogy megbotlok, vagy akár el is esek ezen az úton. De akkor az az én felelősségem lesz, nem pedig a siketségemé. Remélem, egyszer elfogadod ezt. Nagyon szeretlek” – idézi a Blikk a Játékszínben bemutatott darab legnagyobb meglepetését, amivel kapcsolatban a hallássérült szépség édesanyját is megkeresték.

“Sajnos az utóbbi időben rengeteget voltam külföl­dön, sokat utaztam, így lemaradtam a jegyvásárlásról, és online sem jártam sikerrel” – mondta el Ágnes, aki pedig mindenképp szeretné majd lányát megnézni a színpadon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik