Szórakozás

John Travolta megható üzenetével szorít az ismét rákkal küzdő Olivia Newton-Johnnak

A színész-énekesnő egy hete hivatalos közleményben tudatta a rajongóival, hogy kiújult mellrákja miatt le kell mondania a turnéját. Olivia Newton John 1992-ben már sikeresen megküzdött a kórral, azóta a betegség ellen kampányol és az egészséges, tudatos életmódot hirdeti. 2010-ben még Magyarországon is járt, hogy erről beszéljen, de egy orvosi központot is létrehozott Ausztráliában, ahol a rákbetegeknek segítenek.

Olivia Newton-Johnnál kiújult a rák
A Grease-ből ismert énekesnőt 1992-ben diagnosztizálták mellrákkal, most az áttétek miatt mondta le turnéját.

A színésznő gyógyulásáért most mindenki imádkozik, egykori Grease-es filmpartnere, John Travolta megható üzenetben kérte az embereket, hogy pozitív gondolkodással segítsék imádott barátját.

Olivia mindig is egy elképesztő ember volt, aki emberek millióit inspirálta. Ha most mindannyiak összeadjuk a jókívánságunkat, hogy túl legyen az egészen – jól ismerem őt – azt érezni fogja és ez támogatja őt. Szeretjük őt és ő is szeret minket

– mondta a People-nek Travolta.

Olivia Newton John is reagált a betegsége kapcsán:

Nagyon hálás vagyok és megérintett, hogy világszerte érzem a felém áradó szeretetet és aggodalomat. Jól érzem magam és a családom, a baraátaim és a teljes orvosi csapatom támogatását élvezem. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez az új utazás egy sikersztori lesz, ami inspirálhat másokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik