Szórakozás

A Grease-jubileumra újra összeállna Olivia Newton-John és John Travolta

Ezt a színésznő hintette el, aki a film 40. évfordulójára szeretne összehozni valamit kollégájával.

A színésznőként és énekesnőként a ’70-es évek óta aktív Olivia Newton-John a The Mirrornak nyilatkozva árulta el, hogy nagyon szeretne összehozni valamit az anno 1978-ban az ő és John Travolta karrierjét is felpörgető Grease (avagy a nevetséges magyar címén Pomádé) jövőre esedékes 40. évfordulójára.

Különböző megoldásokon gondolkodunk. Eddig még nem jelentettünk be semmit. Már negyven éves lesz a Grease… Csak úgy repül az idő! Ez az egész nagyon izgalmas.

– mondta Newton-John, aki egyúttal megerősítette, hogy Travolta is benne lenne a buliban és valamilyen formában mind a ketten szeretnék ismét eljátszani a musicalben megismert Danny és Sandy párosát.

A 69 éves Newton-John és a 63 éves Travolta évtizedek óta jó barátságot ápolnak, így az előbbinek nyilván nem volt nehéz megdumálnia az utóbbit, aki egyelőre nem kommentálta a közös akciójuk hírét.

Habár jelenleg még bizonytalan és kérdőjeles a projekt, a Grease-rajongóknak bizakodásra adhat okot az, hogy Newton-John és Travolta már az új évezredben is lépett közösen színpadra azzal a céllal, hogy felelevenítsék a musicalt és annak legemlékezetesebb dalát. Íme az erről készült a videó:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik