Szórakozás

Csisztu Zsuzsa és Schobert Norbi csúnyán összebalhéztak a forgatáson

Van Csisztu Zsuzsának az a műsora az ATV-n, amikor két ismert embert visz el magával wellnessezni egy napra. A legutóbbi adásban Schobert Norbert volt az egyik, ám a forgatás botrányba fulladt. Habár a képernyőre kerülő adásból kivágták a problémás jeleneteket, a forgatás során nagy volt a feszültség.

Csisztu Zsuzsa beszólt Fiderikusznak
A Két Lotti kielemezte az egykori sportriporter új műsorát, ami roppant elegánsan indult.

A Blikk információi szerint Csisztu folyamatosan provokálta a fitneszgurut. Először azzal szurkálódott, hogy motoros rendőrként mennyire tudta megalapozni a mostani életét, utalva ezzel a korruptságára, majd azt kérdezte, hogy mit akar kompenzálni a drága autóival. Schobertnél azonban akkor borult ki a bili, amikor nem beszélhetett a cukorfogyasztás elleni harcáról, ugyanis a műsorvezető folyamatosan félbeszakította olyanokkal, hogy  “Ne tudománykodjunk már!”. Végül Schobert visszaszólt és felállt a vacsoraasztaltól. Csisztu állítólag utánaordibálva próbálta maradásra bírni, de perrel is fenyegetőzött, így sikerült befejezniük a felvételt.

Fotó: Berecz Valter

Schobert nem szeretett volna bővebben nyilatkozni az ügyről, Csisztut pedig elérni sem tudta a napilap, míg az ATV hírigazgatója, Németh­ Szilárd közölte: belső ügyként kezelik a dolgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik