Szórakozás

A Nagy Duett: Ezek a dalok most nagyon nem olyanok voltak, mint amit megszoktunk

A TV2 énekes showműsora a dupladöntőhöz ért. Azt már egy hete tudjuk, hogy ki a négy legjobb páros, de még egy hetet várnunk kell arra, hogy a fináléban eldőljön, ki nyerte meg a legjobban a nézőket. Persze a legutóbbi, vasárnapi forduló is tartogatott érdekességeket.

A profi és amatőr énekesek ezúttal is két körben álltak színpadra, ahol lehetőséget kaptak arra, hogy saját slágereiket dolgozzák fel. Judy és Erdei Zsolt kézenfekvően a Groovehouse Hajnal című eposzát adták elő. A megközelítés egészen újszerű volt…

A Hooligans Paradicsom című dala is másként szólt. Szulák Andrea meg is jegyezte, milyen visszafogott volt a produkció, pedig sem Csipától, sem pedig Mádai Vivientől nem ezt szokhattuk meg az elmúlt hetekben.

EmilioNe nézz vissza rám‘-ja is máshogy szólt duettként. A zsűri természetesen ezúttal is égbe emelte őket, Ábel Anitára pedig már nem is tudnak amatőrként nézni.

Habár Janicsák Veca megküzdött azzal, hogy saját dalát megosztva énekelje Simon Kornéllal, a Könnyek az esőben is fel lett turbózva A Nagy Duett döntőjének első fordulójára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik