Szórakozás

Ez Pápai Joci véleménye a Hajrá, cigányozó címlapról

A csütörtökön megjelent Heti Válasznak adott interjút Pápai Joci, aki a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon a nyolcadik helyen végzett Origo című dalával. Az énekes elmondta, hogy egy időben úgy tűnt, egyre messzebb került az álmaitól, de most bízik benne, hogy a hírnévvel együtt újabb lehetőségek jönnek majd el. Pápai Jocit arról is kérdezték, mit szólt ahhoz, hogy a nyomtatásban megjelenő propagandalap, a Ripost úgy biztatta a döntő előtt, hogy a címlapon hozott fotója mellé azt írták: Hajrá, cigány!

Lehet ezt a szót használni, ha egy barát mondja egy barátnak, de egy újság ezt nem engedheti meg magának. Volt egy pillanat, amikor megbántódtam, de azok miatt, akik szeretnek, nem engedhettem meg, hogy ez bármit befolyásoljon. Hamar túllépek rajta, mert ez a gondolkodásmód nem tud fájdalmat okozni hosszú távon. Sőt imádkozom a gonosz emberekért is, hogy legyen boldog életük

– felelte Pápai Joci, aki feltehetően arra célzott, hogy barátja, Majka szájából azért máshogy hangzott, amikor örömittasan üvöltötte: Megy a cigány az Eurovízióra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik