Szórakozás

Gálvölgyi János kiakadt a köztévére

gálvölgyi (gálvölgyi jános, )
gálvölgyi (gálvölgyi jános, )

20 éve hunyt el az ország első, egyik legnépszerűbb bemondónője, Takács Marika. A legendás tévés oszlopos tagja volt a Magyar Televíziónak, ennek ellenére a köztévé semmilyen módon nem emlékezett meg egykori munkatársának évfordulójáról, amit többek közt Gálvölgyi János is nehezményezett.

“A „kitűnő, ragyogó” hírműsoraik mellett talán megérdemelne egy emlékműsort az az ember, aki, ha nem lett volna, a mai napig sem kapcsolnák be a tévét az emberek. Pláne a köztévét. Disznóság, és felháborítónak tartom, hogy nem emlékeznek meg róla. De nemcsak róla, ha­nem az élőkről sem be­szélnek. Szerintem azt sem tudják már, ki volt. Bele kell törődni, ez az élet rendje. Az emberek elfelejtik a legendákat. (…) 

Bizalmas barátságban voltunk egymással, és sok magánbeszélgetésem volt Marival. Csupa jó és szép emlékem van róla. Csodálatos ember volt. (…) Egy családtag volt ő a képernyőn keresztül. Jöttek utána is kiváló szakemberek, de olyan, mint Ta­kács Marika, egy sem volt” – mondta el a színész a Borsnak, akiknek az üggyel kapcsolatos megkeresésére az MTVA szűkszavú választ adott.

Takács Marika a közmédia legendás bemondója volt, kollégáink megemlékeznek róla. Külön emlékműsort a közmédia azonban most nem tervezett a halálának évfordulójára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik