Szórakozás

Lagzi Lajcsi és az Édes Élet belegraffitizett Bud Spencer emlékfalába

A pofonosztó halála után a magyar rajongók a filatori gátnál állítottak emléket kedvencüknek. A garffitisek egy egész falat szenteltek Bud Spencernek, amit tavaly októberben még az elhunyt sztár legidősebb fia, Giuseppe Pedersoli is meglátogatott.

Most azonban nagyon kiakadtak a rajongók, Lagzi Lajcsi és az Édes Élet stábja ugyanis belerondítottak az alkotásba és a fal fekete részére ráfújták a trombitás arcképét. Az eset egyébként már több mint egy hónapja történt, a videóból pedig kiderül, hogy Galambos Lajos csalódott volt, amikor kiderült, hogy mindez nem is illegális.

Egy világ dőlt benne össze, hogy nem is unfrankó, amit csinálunk. Elvesztette azt az izgalmát, amit nagyon szerettem volna, meg az értékét. Sokkal izgalmasabb úgy csinálni valamit, hogy kihívást jelent

– mondta a zenész.

Bud Spencer magyar rajongói oldalán eközben egyfolytában záporoznak a felháborodást nyilvánító kommentek, de kiderült, hogy már nincs is miért. Lagzi Lajcsi arca ugyanis már eltűnt, helyette egy még rosszabb csúfítja a falat. Valaki most az arcképet rongálta meg.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik