Szórakozás

Az ezredik részt ünnepelték az ÉNB szereplői

Négy éve kilenc főszereplővel indult az RTL Klub sikeres sorozata, mára négyen maradtak: Gábor, Joe, Kristóf és Lali. Bár jelenleg tizenkilenc főszereplő van, a gárda állandóan változik, de a nézettség a kezdetek óta töretlen.

Joe a Blikknek elárulta, azért is hálás az Éjjel-Nappal Budapestnek, mert ez élete első rendes munkahelye, ugyanis korábban volt, hogy egy év alatt húsz helyen is megfordult.

“Nem gondoltuk volna, hogy ennyi részig jutunk. Bár nem vagyok szentimentális alkat, az ezredik rész forgatókönyvét eltettem, amit aláírattam az összes szereplővel és stábtaggal” – mondta el Joe, aki kicsit bánja, hogy az alapszereplők megfogyatkoztak.

“Bár ezt sokan nem is gondolnák, de ez ránk, régiekre nagy terhet rak. Persze így, hogy kevesebben vagyunk, jobban összezárunk, közelebb kerülünk egymáshoz. Szinte mindenkivel megtaláltam a közös hangot, bár voltak konfliktusaim is” – mesélte a reality-sorozat szereplője, de a jelenleg két hónapos szüneten lévő Lali is is mesélt a kezdetekről.

“Minden álmom teljesült, hogy bekerültem az Éjjel-Nappal Budapestbe: a fővárosban lakom és a tévében is szerepelhetek. Kezdetben féktelen bulik, ivópartik voltak a forgatás után valakinek, aztán ez szépen letisztult. Bár a felvételek alatt mindenki zsizseg, rohan, amit én imádok, de amint leáll a kamera, mindenki megy a maga dolgára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik