Szórakozás

Öt lány alkotja Kína legnépszerűbb fiúegyüttesét

Az FFC Acrush egy vadonatúj csapat, akik a hatalmas országban pillanatok alatt váltak olyan népszerűvé, hogy már Katy Perryt is lekörözik, és a huszonévesekből (illetve a legfiatalabb tag még csak éppen 18) álló együttes tagjaihoz tinilányok ezrei szeretnének feleségül menni.

A bibi talán csak annyi, hogy a helyes fiatal fiúk valójában lányok, akik androgün külsejükkel egy új divathullámot lovagolnak meg, amit a popbálvánnyá vált Li Yuchun feltűnése keltett, aki uniszex megjelenésével egy országos tehetségkutatót nyert még 2005-ben. Azóta nem ritka Kínában a hasonló próbálkozás, de ekkora sikert még senkinek nem sikerült elérnie.

Az Acrush menedzsere egyébként a Quartznak elárulta, az A betű a névben Adoniszra, a férfiszépség megtestesítőjére utal, és az egyelőre még videoklippel sem rendelkező – de április végére már azzal is jelentkező – együttes imidzsének fontos része, hogy sosem használnak magukra nemet meghatározó jelzőt; tehát nem fiúk és nem lányok, ehelyett inkább a “szép fiatalok” kifejezéssel jellemzik a csapatot, akikért azonban mégis a lányok vannak oda – körülbelül olyan rajongással, ami talán csak Justin Bieber körül tapasztalható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik