Szórakozás

Isten éltesse Lady Gagát, akinek az idei lehet élete a legjobb éve!

Ma harmincegy éves a kortárs popzene egyik, ha nem a legmeghatározóbb alakja Stefani Joanne Angelina Germanotta, vagy, ahogy mindenki ismeri: Lady Gaga. Úgy tűnik, hogy a 2017-es igazán az ő éve lehet, nem csak a karrierje, de a magánélete szempontjából is. Legalábbis ezt írja róla az E! News hírportálja.

Az első bizonyíték az elképesztő Super Bowl show, aminek nyitányában Gaga leugrott a houstoni NRG stadion tetejéről, hogy tizenhárom percben pörgősebb ritmusú produkciót nyomjon le, mint a játékosok. Nem véletlenül volt ez, minden idők második legnézettebb félidei showja.

„Négyéves korom óta tervezgettem, úgyhogy pontosan tudtam, mit szeretnék csinálni. Számomra mindig az a lényeg, hogy adjak a közönségnek, és olyan embereket hozzak össze, akik egyébként soha nem lennének együtt”

– mondta a műsorról az énekesnő.

Gaga tavaly októberben kiadott, Joanne című albuma – ami egyébként egészen új, érzelmes oldaláról mutatja be az énekesnőt – a Super Bowl után új csúcsokat ostromolt. Nem véletlenül jelentették be ekkor, hogy 2014 után először, Lady Gaga újra önálló, világkörüli turnéra indul. Az augusztusi kezdésig még majdnem fél év van hátra, de bárhol is jelentsenek be egy Lady Gaga fellépést, pillanatok elfogynak a jegyek.

Amikor pedig azt gondoltuk, hogy a Super Bowl félideje volt az énekesnő idei nagy dobása, amit már nem lehet fokozni, akkor jött a Grammy gála. A technikai baki ellenére (vagy talán épp azért), Lady Gaga és a Metallica duettje volt az este legeszelősebb produkciója.

Ami pedig a magánéletet illeti… tavaly nyáron ért véget Gaga ötéves kapcsolata a vőlegényével, Taylor Kinney-vel. A Joanne mélységei részben ennek a szakításnak köszönhetők. Jelenleg azonban úgy néz ki, nem váratott túl sokat magára, hogy az énekesnőt Christian Carino személyében újra utolérje a szerelem. Már a Super Bowlon is látták őket együtt, és azóta többször is, mindannyiszor igen emelkedett hangulatban.

Ha mindez nem lenne elég ahhoz, hogy meggyőzzön: az idei egyértelműen Lady Gaga éve, akkor már csak annyit írnánk ide, hogy ő lesz a főműsorszám Beyoncé helyett az áprilisi Coachella fesztiválon. Boom!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik