Szórakozás

Erdélyi Tímea és Szente Vajk szakítottak, de nem gondolkodnak a váláson

Az egykor a Barátok közt Tildájaként feltűnt színésznő, és a többek közt a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőt is vezető színész/rendező két év után, 2012-ben házasodtak össze, azonban egy éve már szét is mentek – írja a mai Blikk. Erdélyi Tímea és Szente Vajk azt mondják, hogy közösen, békében hozták meg a döntést, pedig mindkét színész szülei boldog házasságban élnek, így ez nem volt egyszerű lépés a részükről.

“Sokáig meg akartunk ennek felelni, de rá kellett jönnünk, hogy egyszerűbb és boldogabb lesz az életünk, ha nem egy minta szerint próbálunk élni. Kiegyensúlyozottabbak vagyunk azóta, hogy eldöntöttük, külön folytatjuk” – nyilatkozta a rendező, aki a szakítás okairól is beszélt.

“Amikor egy pár közel azonos szakmában dolgozik, az embert próbáló és időt rabló. Nekem épp a házasságunk elején kezdett beindulni a munkám, rendezések, műsorvezetés, darabok írása. Ami az én saram abban, hogy ez így alakult, hogy a munkában nem fékezek. Egyszer csak azt éreztem, rabolom Tímea idejét, és nem tudok vele minőségi időt együtt tölteni. Az ő személyisége olyan, hogy ezt a helyzetet sokáig nem tolerálja, és nem is tette” – mondta el Szente Vajk, aki expárjával együtt azt is megerősítette, sem idejük, sem kedvük nincs a hivatalos válással foglalkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik