Szórakozás

Nagy Sándor: Úgy nézek ki, mint Hernádi Judit

Felhőtlen szórakozást ígér a Játékszín szeptembertől újra műsorra tűzött darabja, a Primadonnák, melyben Szente Vajk és Nagy Sándor Szirtes Tamás rendezésében két sikertelen Shakespeare-színészt alakít. A félreértésekkel és átverésekkel teli komédiában a sürgő-forgó, villámgyors öltözések igen fontos szerephez jutnak, a két főszereplő pár perc alatt többször változik át nőből férfivá. A bravúros öltözésekhez, a gyors harisnyacserékhez nem volt könnyű hozzászokni a színészeknek – ahogy ez a Story Extra riportjából is kiderül.

“Rengeteg öltöztető vesz minket körül, és ők segítenek abban, hogy ez minél előbb megtörténjen. Egyedül nem biztos, hogy menne. Igazából én szerintem úgy nézek ki, mint a Hernádi Judit, főleg a vörös parókában. A Vajk azért sokkal jobban néz ki, én egy testesebb ember vagyok, tehát nőben egy mínusz 20 kilóval néznék ki úgy, mint ő” – nevetett Nagy Sándor a kamerák előtt.

“Sokkal gyorsabbak vagyunk, mint a bemutatón. Most már 100. előadáshoz közel járunk. Szóval nagyon gyorsan átöltözünk női ruhába, de megszokhatatlan. Minden tiszteletem a női nemé. Minden tisztelet és barátság a Sanyikával kapcsolatban is, de azt kell, hogy mondjam, hogy én nézek ki jobban. Mert szerintem csinosabb a lábam, talán vékonyabb a derekam és a parókám is szebb” – fejtette ki véleményét Szente Vajk is az átváltozásokkal kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik